Елия Тодорова e като нимфа в третия си авторски сингъл

„Направен за мен“ e новата песен на Елия Тодорова, написана в съавторство за текста и музиката с Павел Николов-Pavell, съобщават от екипа на певицата. 
„Изцяло се доверих на Павел за това как трябва да звучи „Направен за мен“. Имахме около десет работни варианта на песни, но изведнъж точно тази се получи толкова спонтанно, бързо и леко, че успяхме да я направим само за един ден“, разказва Елия Тодорова.
„Направен за мен“ е третият й авторски сингъл, а самата тя го определя като най-динамичния в репертоара си. Видеото е на екипа на Zerone, а ролите в клипа са за музикантите от нейната група – Николай Костадинов, Кристиан Желев и Жеко Жеков.  „Те влизат в ролята на моряци, изкушени от морска нимфа, но освен че феновете ще ги видят извън сцената, видеото крие и други изненади. Има скрити послания в целия клип и дори препратка към следващата песен“, разказва певицата.
Междувременно, певицата демонстрира своя талант в главната роля на мюзикъла „Бурлеск“, която в оригинала се изпълнява от Кристина Агилера. „Изключителна чест за мен беше да съм част от мюзикъл на Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, чиято възпитаничка съм. „Бурлеск“ се поставя за пръв път в България, като песните са специално преведени на български език и изпълнявани с бенд на живо. От началото на годината до 1 юни, когато беше премиерата, репетирахме всеки ден и резултатът наистина беше фантастичен, ако съдя по реакцията на публиката и коментарите в социалните мрежи“, разказва Елия Тодорова. 
/ДД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари