Евродепутатът от ИТН Ивайло Вълчев участва в изнесеното заседание на групата на Европейските консерватори и реформисти в Сицилия

Евродепутатът от ИТН Ивайло Вълчев взема участие в изнесеното заседание на групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Сицилия, съобщиха от партията.
Ивайло Вълчев е в Италия по покана на домакините от „Италиански братя“ (Fratelli d’ Italia) на министър-председателя Джорджа Мелони. Групата обсъжда теми, касаещи бъдещето на Европа, и набелязва основните приоритети, които консерваторите ще защитават през настъпващия парламентарен мандат.
Сигурността и управлението на външните граници, запазването на националните суверенитети, последиците от Зелената сделка и бъдещето на  земеделието в Европа са сред проблемите, които евродепутатите обсъждат.
На 19 юни от ИТН обявиха, че партията е била приета в групата на ЕКР в Европейския парламент. Като основни свои задачи Вълчев изведе запазването на традиционните ценности на Европа, насърчаването на десни политики, които да доведат до икономически просперитет, както и защитата на външните граници на Европейския съюз.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари