НачалоСпортФенклубовете на Левски подкрепиха Мъри Стоилов срещу "вредните паразити"

Фенклубовете на Левски подкрепиха Мъри Стоилов срещу „вредните паразити“

Фенклубовете на Левски подкрепиха Станимир Стоилов в искането му „клубът да бъде изчистен от паразити“. Както е известно, наставникът поиска остава на члена на Надзорния съвет Константин Папазов.

„Ние от „Blue Boys Петрич“ заставаме твърдо зад Станимир Стоилов, зад всяко негово действие и зад всяко негово решение начело на любимия Левски.

Смятаме, че е крайно време клуба да се изчисти от всички вредни паразити, които не спираха да му нанасят вреди и щети през последните години. Вярваме безусловно в Мъри и съветваме всички знайни и незнайни герои да си мерят приказките по негов адрес преди да е станало прекалено късно. Няма да ви споменаваме имената, защото сте прекалено малки и ниски.

Левски на Левскарите! Левски на Мъри!
ЗА ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТA!“, исаха от фен клуба на „сините“ в Петрич.

От Троян също пуснаха декларация. “Затварям чалготеката на “Герена”, отварям професионалния футболен клуб!” С тези знакови думи Мъри Стоилов се завърна в Левски след 13-годишно отсъствие далеч от клуба. Ние от Blue Boys Troyan заставаме плътно зад всяко негово действие по пътя към изчистването на любимия ни отбор от всички вредни за него елементи.

ЗАЕДНО В БОРБАТА! ЗА ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!“

„Вярвай на тези, които търсят истината“, написаха от Ultra Varna.

Подобни декларации пуснаха още доста от фен клубовете на Левски.

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО