НачалоСпортФеновете на Черно море стартираха кампания за варненското дерби

Феновете на Черно море стартираха кампания за варненското дерби

Феновете на стартираха за набирането на за хореография за предстоящото варненско дерби, което ще се проведе през октомври.

Ето какво исаха на страницата си във Фейсбук от Националния фен клуб на Черно море:

В Денят на Съединението на Княжество България и Източна Румелия даваме начало и на кампанията за набиране на средства за хореография на предстоящото през октомври дерби!

Моряци, изминаха 13 години от последната битка за ! На 23 май 2009 г. Черно море победи Спартак с 0:1. Победа, която доближи славния отбор на Никола Спасов до бронзовите медали от първенството, а символичните домакини в този мач – до завръщане в Б група! Последното дерби, а и предходните такива бяха белязани от тотално надмощие на зелената агитка – ефектни и детайлни хореографии, пиротехника, пеене! Заедно успяхме! Ще го направим егорично и сега, но за тази цел имаме нужда и от Вашата помощ!
Всеки, който има желание и възможност може да подпомогне сектора дарявайки определена сума на посочената банкова сметка или в урните, които ще бъдат поставени на стадиона на предстоящите мачове.
УниКредит Булбанк

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛЕН ФЕН КЛУБ ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

IBAN: BG31UNCR70001524651041

Благодарим Ви!

Информираме Ви, че официалното откриване на паметника на Адмирала ще бъде съвсем скоро, но не и на 10 септември, както се тиражира по те от няколко дни. Точната дата и час на събитието ще бъдат оповестени първо тук – в страницата на НФК Черно море, след изпълване на довършителните работи по паметника! Най-отговорно заявяваме, че действията на всеки, който си позволи отново да изнася непотвърдена информация по темата няма да останат безнаказани!
ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!

 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО