Фестивалът „Джаз под звездите“ в село Камен бряг, община Каварна, ще се проведе на 19 и 20 юли

Фестивалът „Джаз под звездите“ в село Камен бряг, община Каварна, тази година ще се проведе на 19 и 20 юли. За това съобщават от местната администрация и допълват, че това е негово десето издание.  
В първата вечер на сцената ще се изявят саксофонистката Галатея Мутафова, певицата Кристина Жечкова и Eliya & Live Band.  
Втората вечер жителите и гостите на селото ще могат да чуят изпълненията на певицата и актриса Волена Апостолова, която освен че гради музикална кариера в джаза, участва и в мюзикълите на държавната опера във Варна. След нея ще се качи проф. Веселин Койчев – Трио, известен сред любителите на поп и джаз музиката, заедно с дъщеря си Светлина. Хедлайнери на вечерта ще бъдат музикантите от „Керана и Космонавтите“.
Водещи на програмата ще бъдат момичетата от Трио Сопрано. Организатор на фестивала е община Каварна. 
В предходното издание на фестивала изненада за жителите и гостите  бе откриването на астрономическа обсерватория в двора на читалището на село Камен бряг. Лентата прерязоха кметът на Каварна Елена Балтаджиева, директорът на Национален исторически музей при Българска академия на науките доц. д-р Бони Петрунова и директорът на Исторически музей – Каварна Пенко Георгиев. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари