Форум, посветен на женското здраве, ще бъде организиран днес в София

Форум, посветен на женското здраве, ще започне в 9:00 ч. в „Интер Експо Център“ в София, съобщиха организаторите на събитието.   
Профилактика, диагностика и лечение на различни заболявания са сред акцентите във форума. Специалисти ще водят и лекции в областта на акушеро-гинекологията, репродуктивното и пренаталното здраве, както за менопаузата и хормоналния баланс. 
Форумът е разделен на два модула, които ще се провеждат паралелно в две отделни зали. Първите лекции включват панелите „Онкология“ и „Сексуално и репродуктивно здраве“, в които ще говорят сексолози, акушер-гинеколози, ендокринолози и диетолози. Ще има и дискусионна част с психотерапевти и естетични дерматолози.
Във втория модул ще бъдат представени лекции за репродуктивното здраве и естетичната гинекология, както за семейното планиране и бременността.
„Това ще е първият подобен форум за женско здраве в България, който е мултидисциплинарен и има не просто медицинска или лайфстайл насоченост, а презентира всички най-нови тенденции и практики за лечение, профилактика и здравословен начин на живот на съвременната българка“, казаха организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари