Футболен клуб Миньор (Перник) подкрепи 16-годишния Илиян, станал жертва на тормоз

Рекламирай в beZpartien.bg

Футболен клуб Миньор (Перник) подкрепи 16-годишния Илиян, станал жертва на тормоз, съобщиха от третодивизионния отбор. Младежът е посетил тренировка на „жълто-черните“ и се е запознал с играчите от състава.
На терена момчето е показало умения, като с добре насочени удари е успяло да реализира няколко дузпи на влезлия в ролята на вратар треньор Виктор Райчев.
Видеоклипът с насилие над десетокласника от Професионалната гимназия по облекло и туризъм „Св. Иван Рилски“, който е със специални потребности, предизвика остра реакция сред обществеността в Перник. От ФК Миньор също се обявиха против несправедливостта и тормоза. От отбора са направили подаръци на момчето, сред които и мачова фланелка от серията „От баща, на син…“.
Илиян е обещал заедно с баща си да подкрепи тима в предстоящото домакинство срещу Балкан (Ботевград) в събота. Срещата е с начало 14:00 часа.
Припомняме, че вчера кметът на Перник Станислав Владимиров се срещна с момчето и баща му, както и с ръководството на училището, засвидетелствайки институционалната си подкрепа към младежа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *