Галя Щърбева представя „Да хванеш гората“ в габровската библиотека

На 22 май в читалня „Д-р Петър Цончев“ на Регионална библиотека „Априлов-Палаузов“ – Габрово се организира среща – разговор с Галя Щърбева. На събитието ще бъде представена книгата „Да хванеш гората“. Това съобщи за БТА Савина Цонева, директор на културната институция. 
„В книгата „Да хванеш гората“ на журналистката и продуцент Галя Щърбева са събрани 30 истории, свързани с конкретни места, които читателите и зрителите на предаването могат да посетят. Тя самата я определя като „Книга-пътеводител за едни забележителни хора. Те имат смелостта да излязат извън общото разбиране за успех и да проправят собствена пътека на отдавна забравени места“, посочи Цонева. 
Галя Щърбева е журналист, водещ и продуцент. Автор е на телевизионното предаване „Да хванеш гората“. Работи в NOVA телевизия като журналист, водещ на централните новини и продуцент на „Темата на Нова”. Автор е на редица документални филми, печелили множество награди. През 2012 г. заедно с Лора Крумова създават магистърска програма по журналистика, продуцентство и финанси към Висшето училище по застраховане и финанси, допълват от културната институция, посочват организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари