ГЕРБ ще бъде водеща, ако има правителство, не е нужно да ни поставят условия, каза в Самоков Бойко Борисов

ГЕРБ ще бъде водещ, ако има правителство, не е нужно, обръщам се приятелски към тях, да ни поставят условия. Това каза в Самоков лидерът на партията Бойко Борисов на откриването на кампанията за София област. 
„Народът започва да се ориентира – той знае, че вече „Промяната“ е статуквото. Развитието е в ГЕРБ“, посочи Борисов. „Дано тези евроатлантически партньори, те знаят кого визирам, добре проумеят, че ГЕРБ направи своите отстъпки преди десет месеца – даде на 30 депутати цялата власт. Даде на трийсет и няколко депутати да имат всички министерства, без външно, областните управители, и те тръгнаха със своите партийни кадри да сменят и регулатори, и съдебна власт с партийни кадри“, коментира лидерът на партията. 
По думите му ПП са „смачкали“ „Да, България“. „Като гледате подредбата на листите това е видно, а и им взеха и правото на глас. Не съм ги виждал последната една седмица – нито Христо Иванов, нито някои от тях да се изказват, а половината кампания мина“, добави Борисов. 
Според него другите партии ги няма. „Те чакат ние да направим добър резултат и с ДПС да направим правителство, и да стоят отстрани и всеки ден да намират кусур“, посочи Бойко Борисов и добави, че това е „пъкленият им план“. „Тях не ги интересува нито стабилна България, нито сигурна Европа, нито народа“, смята той. 
По време на събитието бяха представени кандидатите за народни представители от София област.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари