Готови сме, можем, най-добри сме, каза при откриването на кампанията на ГЕРБ в Сливен лидерът Бойко Борисов

Готови сме, можем, най-добри сме от всички партии. Това каза днес при откриването на кампанията за парламентарни избори на ГЕРБ в Сливен лидерът на партията Бойко Борисов.
Той изрази одобрението си относно кандидат-депутатската листа в 21 МИР-Сливен, но ги призова да се мобилизират и да извоюват пет от общо шестте мандата в областта. Борисов прогнозира, че ако ГЕРБ управляват през следващия мандат, през първата година ще бъде трудно и ще е необходимо да се вземат мерки, като допусна, че може да се увеличат данъците.
Лидерът на ГЕРБ коментира изказване на опонента си Кирил Петков, заявил пред медиите, че няма да участва в нагласени мачове: „Самата сглобка беше нагласен мач – Алексей Петров ни събра и нагласихме правителство. Министрите за тях, заместниците – за мен.“
Той призова привържениците на ДБ да се запитат защо в сливенската листа на коалицията „ПП-ДБ“ няма нито един техен представител.
Борисов каза още, че избирателите не бива да подценяват европейските избори. „Колкото по-мощни сме там, толкова по-защитени ще бъдат нашите национални интереси“, заяви той.
Пред избирателите в Сливен застана и евродепутатът Асим Адемов, който изтъкна ролята на групата на ЕНП, която по думите му, е водеща и лидира процесите в Европейския парламент, а ГЕРБ се ползват с авторитет.
Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в 21 МИР-Сливен Десислава Танева представи кандидатите за народни представители на коалицията и обясни, че те са почти същите, както в предходните избори за парламент.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари