Хиляди свещи пристигнаха в България за концерта на джаз музиканта Боби Вълчев в Пловдив

Общо 17 000 свещи пристигнаха в България за концерта на джаз музиканта Боби Вълчев в Пловдив, съобщиха организаторите. Концертът на Вълчев и Биг бенд -Пловдив е планиран за 9 август на Античния театър, а идеята на свещите е да създадат романтична атмосфера, без разсейващи фактори, за да се потопи публиката изцяло в красотата на музиката. 
Боби Вълчев живее в Дубай от 14 години, където изнася концерти, участва в събития, преподава, композира и записва музика.
„Това преживяване ще даде на публиката чувство за близост, романтика, завръщане към най-милото – семейството, любимите хора, дома. Вибрацията на пламъците на свещите ще отворят емоционалния свят на гостите на събитието“, посочиха организаторите. Самите свещи са LED и са изработени от биоразградими материали, избрани специално за концерта, за да подчертаят ангажимента на артиста към опазването на околната среда.
Според организаторите вълшебната светлина на 17 000 свещи ще подчертае уникалната архитектура на Античния театър и ще създаде неповторима атмосфера. Инсталацията ще бъде направена за пръв път в света и ще превърне вечерта във визуален спектакъл.
Публиката ще има възможност да чуе световните джаз произведения на Франк Синатра, Майкъл Бубле, Луис Армстронг и много други в импровизация на Боби Вълчев.
Миналата година Боби Вълчев и Биг бенд – Пловдив отново озариха сцената със свещи на концерт в парк Бунарджика. Това беше първият концерт от серията със свещи. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари