Хората трябва да гласуват, за да има стабилно управление и стабилно правителство, каза Бойко Борисов във Велико Търново

Не се съмнявам в ядрото на партията, но трябва да привлечем няколко процента периферия от тези, които се съмняват, заяви във Велико Търново лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той подчерта, че ролята на структурите по места е да убедят хората, че трябва да гласуват, за да има стабилно управление и стабилно правителство.
Трябва да сключим нов обществен договор с колебаещите се да гласуват, подчерта той. Хората искат ние да сме доминиращата сила в управлението, колкото по-отчетлива е разликата, толкова по-мощен ще бъде гласът ви, се обърна се Борисов към присъстващите в залата на Музей „Възраждане и Учредително събрание“.
Ако ние носим отговорност, ще спазваме строга финансова дисциплина, консервативни финанси, освобождаване на бизнеса, запазване на данъците, инвестиции в технологиите, иновациите и образованието, каза Борисов.
Водачът на листата проф. Костадин Ангелов посочи, че всяко решение на ГЕРБ е решение за България, а не за партията и допълни, че ГЕРБ има успешен модел за съживяването на общинските болници, а четири от тях са във Великотърновска област.
Областният председател на ГЕРБ Даниел Панов допълни, че регионът очаква продължаването на инфраструктурните проекти, започнати от ГЕРБ.
Кандидатът за евродепутат Ева Майдел каза, че за три години България е усвоила един процент от парите по НПВУ в частта за общински проекти.
В срещата участва водачът на евролистата на ГЕРБ Росен Желязков, както и кандидатите за народни представители за 4 МИР-Велико Търново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари