Хората в евролистата на ГЕРБ-СДС съчетават опита с перспективата, според Росен Желязков

Хората в евролистата на ГЕРБ-СДС съчетават опита с перспективата и експертизата, каза тази вечер във Варна водачът ѝ Росен Желязков, който участва в закриването на кампанията на коалицията. Той увери, че те ще работят упорито за България в Европа и за повече Европа в България.
Нашите послания са ясни и почтени, посочи Желязков и подчерта, че страната ни трябва да бъде силна в сигурна Европа. По думите му няма нищо срамно в т.нар. модел ГЕРБ, тъй като той е направил държавата ни европейска и е дал основание на много от лидерите на ЕС да идват у нас.
Кандидатът за евродепутат Емил Радев припомни, че страната ни е била лидер в региона и отново може да бъде. Мнозина не отчитат важността на изборите за ЕП, но 80 процента от новото българско законодателство е следствие на промени в европейското, посочи Радев. Той каза още, че не е необходимо вече никой да убеждава българския бизнес в ползите от Шенген и еврозоната. Мирът и демокрацията не са даденост и когато говорим за обща европейска отбрана, тя трябва да се случи не за да водим война, а да защитим от агресия европейските граници, посочи още Радев.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари