Има смисъл да има обединена десница и тя се ражда днес, заяви Петър Москов при откриването на предизборната кампания на „Синя България“

Има смисъл да има обединена десница и тя се ражда днес, каза Петър Москов, водач на 24 МИР-София при откриване на предизборната кампания на коалиция „Синя България“ в София.  Убеден съм, че мястото на СДС и ДСБ е в „Синя България“ и знам, че това ще се случи, посочи той.
„Сглобката“ не оправда очакванията и пое посоката на ново либерално управление, а поведението на политиците в парламента отврати избирателите. И ние сме възмутени, но избираме да не се откажем. Това заяви при откриването на предизборната на кампания на коалиция „Синя България“ в София Вили Лилков, водач на листата в 23 МИР-София.
Първата цел е на тези избори да съберем разпилените десни избиратели и те да получат представителство в Народното събрание, обяви той. 
Никола Янков, водач в 25 МИР-София, обясни, че дясна политика означава по-малко държава в икономиката, по-ниски данъци, дефицити и дългове, и по-малко корупция. От „Синя България“ заявиха, че ще участват единствено в добро управление на България. Задачата е де бъде върната нормалността в дясното.
Имаме надежда, че в ЕП ще изпратим млади хора, с гръбнак, които могат да кажат „не“, когато се посяга на българските национални интереси, обяви Борис Ячев от „Консервативна България“.
Време е да приемем, че не сме третостепенен играч в ЕС, заяви Цвета Кирилова, водач  на евролистата. Според нея в Европа трябва да се чува добре аргументираният глас на България.
Специалната „гостенка“ на събитието е ,китарата на Георги Минчев обяви Васко Кръпката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари