Имаме възможност да заемем достойното си място в управлението на страната, каза при откриването на кампанията на ДПС в Разград доц. д-р Джевдет Чакъров

Имаме възможност да влезем официално през парадния вход на управлението на страната и да заемем достойното си място в управлението на страната. Това каза при откриването на кампанията за парламентарни избори на ДПС в област Разград председателят на партията и водач на листата за 18 МИР Разград доц. д-р Джевдет Чакъров. Той призова избирателите за мобилизация и подкрепа, за да може Движението да получи максималния вот.
„Веднага влизайки в управлението трябва да направим необходимото за решаването на редица проблеми и реформи, които с години наред чакат и се отлагат“, каза Чакъров. По думите му сериозно внимание трябва да се обърне на образованието, на привличането на инвестиции, на реформите в здравеопазването и в социалната сфера. Но най-важното според председателя на ДПС е страната да започне ускорено да се развива. Джевдет Чакъров, който е начело на листата на ДПС за Европейския парламент, заяви, че не трябва да се подценяват и предстоящите евроизбори и към тях трябва да се подходи по същия начин, както към тези за Народно събрание. 
На официалното откриване на предизборната кампания бяха представени кандидатите за народни представители на ДПС за област Разград. Събитието се проведе в Исперих, а на него присъстваха членове и симпатизанти на Движението от цялата област. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари