Интензивен е трафикът на част от граничните пунктове по границата с Румъния, Сърбия и Турция

Интензивен е трафикът на част от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) за товарни автомобили на изход по границата с Румъния, Сърбия и Турция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин.
По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Видин“, „Никопол“ и „Оряхово“. Областно пътно управление – Русе към Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщи, че от 13-и до 31 май ще бъде извършен авариен ремонт на моста над река Дунав между Русе и Гюргево. Ще бъде въведена временна организация на движение. Ремонтните дейности ще са в светлата част на денонощието, а трафикът ще се осъществява в една лента с пропускателен режим и ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.
Трафикът е интензивен на граничния пункт „Kалотина“ по границата със Сърбия. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
По границата с Република Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Kапитан Андреево“. 
Трафикът е нормален на всички гранични пунктове по границата с Гърция. През пунктовете „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси. 
По границата с Република Северна Македония трафикът е нормален. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари