Интензивен е трафикът на ГКПП „Дуранкулак“ за товарни автомобили на изход

По границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дуранкулак“ за товарни автомобили на изход, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на сайта си. Информацията е актуална към 6:00 ч. тази сутрин.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина“ налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границите с Република Северна Македония и Турция.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари