Интензивен е трафикът нa ГКПП „Русе“ на изход за леки автомобили и нa пунктовете „Маказа“ и „Кулата“ на вход за леки автомобили

Трафикът е интензивен нa граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Русе“ на границата с Румъния на изход за леки автомобили, както и на пунктовете на границата с Гърция „Маказа“ и „Кулата“ на вход за леки автомобили. Това информира Главна дирекция „Гранична полиция“ на интернет страницата си. Информацията е към 18:00 часа.
Румънските гранични власти няма да пропускат камиони над 7,5 тона през ГКПП „Дуранкулак“/“Вама веке“ през празничните дни – на 30 април, 2 и 4 май от 16 до 22 часа; на 1, 3, 5 и 6 май от 6 до 22 часа.
През граничните пунктове на границата с Гърция „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границите със Сърбия, Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари