Интензивен е трафикът на граничните пунктове „Капитан Андреево“, „Видин“ и „Никопол“ за товарни автомобили на изход, съобщиха от „Гранична полиция“

Рекламирай в beZpartien.bg

Трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на границата с Турция за товарни автомобили на изход, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ по данни към 18:00 часа днес. 
На границата с Румъния интензивен трафик има на ГКПП „Видин“ и ГКПП “Никопол“ за товарни автомобили на изход. От дирекцията припомнят, че от 00:00 часа на 20 ноември е възстановено влизането на товарни автомобили през ГКПП „Кардам“. Товарните автомобили ще бъдат пренасочвани за Варна, през Балчик. Заради силния вятър от 05:00 часа на 18 ноември не работи фериботната  платформа, обслужваща Оряхово – Бекет. Същата се намира на българска територия. 
По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Гърция. От „Гранична полиция“ препоръчват на гражданите, които пътуват към и от Гърция през почивните дни, да използват за преминаване, освен пунктовете „Кулата“ и „Маказа“, и останалите пунктове – „Илинден“, „Златоград“, „Ивайловград“ и „Капитан Петко войвода“.
През гранични пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси. 
По границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Станке Лисичково“ се извършват строително-монтажни работи, във връзка с които преминаването през граничния пункт е възможно при спазване на мерките за временна организация на движението. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *