Интензивен е трафикът на граничните пунктове „Кардам“ и „Видин“, на останалите се осъществява нормално

Трафикът е интензивен на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Кардам“ и на ГКПП „Видин“ на изход за товарни автомобили, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР. Информацията е актуална към 13:00 часа днес. 
Румънските гранични власти няма да пропускат камиони над 7,5 тона през ГКПП „Дуранкулак“ (Вама веке) през празничните дни – на 4 май от 16:00 до 22:00 часа, както и на 3-ти, 5-и и 6 май от 6:00 до 22:00 часа.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
Трафикът е нормален на всички ГКПП със Сърбия.
На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички ГКПП с Република Северна Македония.
Трафикът е нормален на всички ГКПП на границата с Турция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари