Интензивен е трафикът на някои гранични пунктове с Румъния, Гърция и Сърбия

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния, Гърция и Република Сърбия. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата си. Информацията е актуална към 6:00 ч. тази сутрин.
На границата с Румъния движението е натоварено на ГКПП „Кардам“, „Оряхово“ и „Дуранкулак“ на изход за товарни автомобили. 
Трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили на ГКПП „Кулата“ по границата с Гърция. На ГКПП „Маказа“ трафикът е интензивен на вход за леки автомобили. През граничните пунктове  „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
Движението е натоварено на изход за товарни автомобили на ГКПП „Калотина“ на границата с Република Сърбия. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички ГКПП с Република Северна Македония и с Република Турция. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари