Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границите с Румъния и Турция, затруднено е преминаването през пункт „Кулата/Промахон“

Рекламирай в beZpartien.bg

Интензивен е трафикът на някои от гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) по границите с Румъния и Турция, затруднено е преминаването през пункт „Кулата/Промахон“, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е актуална към 06:00 часа тази сутрин.
По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Видин“, „Кардам“, „Дуранкулак“  и „Оряхово“.
Трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ по границата с Турция.
По границата с Гърция е затруднено преминаването през граничен пункт „Кулата“/ „Промахон“ поради въведената от гръцките власти временна организация за поетапно ограничаване на движението на товарни автомобили в двете посоки. Извършва се ремонт на повредени участъци от пътните ленти за камиони и периодично те преминават само през една лента на вход и една на изход. Ремонтните дейности на пункт „Промахон“ ще продължат до 16 април. Трафикът е нормален на всички останали гранични пунктове по българо-гръцката граница. През пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
Трафикът е нормален на всички гранични пунктове по границата със Сърбия. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
По границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични пунктове.
 
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *