Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия

Интензивен е трафикът на част от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на границите ни с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия, съобщават на интернет страницата си от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е към 18:00 часа.
На границата с Румъния на ГКПП „Русе „, ГКПП „Дуранкулак“ и ГКПП „Видин“ трафикът е интензивен на вход и изход за леки автомобили. На ГКПП „Кардам“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.
През граничните пунктове с Гърция „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси. На ГКПП „Кулата“ трафикът е интензивен на вход за леки автомобили. 
На границата със Сърбия на ГКПП „Калотина“ трафикът е интензивен на вход за леки автомобили. На пункта се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През почивните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
На ГКПП „Капитан Андреево“ на границата с Турция трафикът е интензивен на изход за леки автомобили.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Република Северна Македония. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари