Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия

Интензивен е трафикът на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и Сърбия, съобщава Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата си по данни към 06:00 часа. 
На границата с Румъния на ГКПП „Русе“, ГКПП „Дуранкулак“ и ГКПП „Видин“ трафикът е интензивен на вход и изход за леки автомобили. На ГКПП „Кардам“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.
На Границата с Република Сърбия на ГКПП „Калотина“  трафикът е интензивен на вход за леки автомобили. 
На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове  „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата с Република Северна Македония и Турция на всички гранични пунктове движението се осъществява нормално. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари