Интензивен е трафикът за леки автомобили на всички гранични пунктове с Румъния

Трафикът е интензивен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) за леки автомобили, на вход, по границата с Румъния, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ – МВР на сайта си. Информацията е актуална към 18:00 ч.
Трафикът е интензивен на на ГКПП „Видин“ и ГКПП “ Кардам “ за товарни автомобил, на изход. Румънските гранични власти няма да пропускат камиони над 7,5 тона през ГКПП „Дуранкулак“/“Вама веке“ през празничните дни, включително и днес до 22 часа.  
Изключително интензивен е трафикът за леки автомобили на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост“ при Русе, съобщиха за БТА от граничния пункт.
На границата с Гърция трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата“ и ГКПП “ Маказа“ за леки автомобили, на вход. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
По границата с Република Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границите с Република Северна Македония и с Република Турция.
Много сериозен е трафикът по автомагистрала „Струма“, посочиха от пресцентъра на МВР за БТА. Днес е последният почивен ден от няколкото поредни по Великден и 1 май.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари