Интензивен е трафикът за товарни автомобили на граничен пункт „Кардам“ на границата с Румъния

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на граничния пункт „Кардам“ на границата с Румъния, съобщава Главна дирекция „Гранична полиция“ – МВР на своя сайт. От 15:00 часа вчера – 29 април, след отстранени неизправности, фериботният кораб ,,Бдин”-BG, обслужващ линията Никопол-ферибот, възстанови плаванията за и от Румъния по график.
На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП). През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, предупреждават от „Гранична полиция“. 
На границата с Република Северна Македония и на границата с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари