Интензивен е трафикът за товарни автомобили на граничните пунктове „Русе“ и „Видин“ с Румъния

Интензивен е трафикът на вход и изход за товарни автомобили на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Русе “ и „Видин“ на границата с Румъния, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата си. Информацията е към 6:00 ч. тази сутрин.
Трафикът е нормален на всички гранични пунктове на границата с Гърция. През пунктовете „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси. 
На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Република Северна Македония и на границата с Турция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари