Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на част от граничните пунктове с Румъния и Турция

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на част от гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) по границата с Румъния и Турция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин.
По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Кардам“ и „Никопол“. От Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) съобщават за ремонтни дейности на пътната настилка на моста при граничния пункт „Русе“ от 10 до 14 юни. Ще бъде въведена временна организация на движение. Ремонтните дейности ще се извършват в светлата част на денонощието. Трафикът ще се осъществява в една лента с пропускателен режим и ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.
Трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ по границата с Турция.
По границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси. 
Трафикът е нормален на всички гранични пунктове по границата със Сърбия. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
По границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични пунктове.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари