Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои гранични пунктове с Румъния, Турция и Гърция

Рекламирай в beZpartien.bg

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на изход на някои гранични пунктове с Румъния и Турция, а с Гърция – на вход. Това съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) – МВР, на сайта си. Информацията е към 6:00 ч. тази сутрин. 
На границата с Румъния трафикът е интензивен на гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) „Видин“, „Дуранкулак“, „Кардам“ и „Оряхово“ на изход за товарни автомобили.
На границата с Турция трафикът е интензивен на граничните пунктове „Капитан Андреево“ и „Лесово“ на изход за товарни автомобили.
На границата с Гърция трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата“ на вход за товарни автомобили. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. 
На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *