Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Турция

Рекламирай в beZpartien.bg

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Турция. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за движението на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е към 6:00 часа.
На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“, „Кардам“, „Оряхово“ и „Дуранкулак“ на изход за товарни автомобили.
От 9:00 до 19:00 часа до 27 март включително временно ще бъде преустановено преминаването на товарни моторни превозни средства (МПС) над 3,5 тона през ГКПП „Дуранкулак“ на вход и на изход от страната. Преминаването се преустановява поради извършването на строително-ремонтни дейности по международен път I-9 на територията на Румъния в непосредствена близост до граничния пункт. 
На границата с Гърция движението е интензивно на ГКПП „Кулата“ на изход за товарни автомобили. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.
На границата със Сърбия движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина“ налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, предупредиха от „Гранична полиция“.
На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *