Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на интернет страницата си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.
На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“ и „Никопол“ за товарни автомобили на изход. 
До 31 май ще се извърши авариен ремонт на моста над река Дунав между Русе и Гюргево, информираха от Областно пътно управление – Русе. Ще бъде въведена временна организация на движението. Ремонтните дейности ще се изпълняват в светлата част на денонощието, а трафикът ще се осъществява в една лента с пропускателен режим и ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.
На границата със Сърбия движението е интензивно на ГКПП „Калотина“ за товарни автомобили на изход. Строително-монтажни дейности на пункта налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ и ГКПП „Лесово“ за товарни автомобили на изход. 
На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари