Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) на сайта си. Информацията за движението по границите е към 6:00 часа.
На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам“ и „Никопол“ за товарни автомобили на изход. 
На границата със Сърбия движението е интензивно на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили. Строително-монтажни дейности на пункта налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.
На границата с Гърция движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари