Интензивен е трафикът за товарни автомобили на вход и изход на гранични пунктове по границата с Румъния

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на вход и изход на граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) по границата с Румъния, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. 
По границата с Румъния на ГКПП „Русе Дунав мост“ и „Видин Дунав мост“ трафикът е интензивен на вход и изход за леки и товарни автомобили, на „Кардам“ и „Оряхово“ – на изход за товарни автомобили. Заради повреда на фериботния кораб, обслужващ ГКПП „Никопол – ферибот“, е преустановено плаването от и за Румъния по установения график.
Трафикът е нормален на всички гранични пунктове по границата с Гърция. През пунктовете „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси. 
По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички ГКПП. На „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
Нормален е трафикът по границите с Турция и Северна Македония. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари