Интензивно е движението за товарни автомобили на някои гранични пунктове с Румъния на изход

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои гранични пунктове с Румъния на изход. Това съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР, на сайта си. Информацията за трафика по границите е към 6:00 ч.
На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Кардам“, „Никопол“, „Оряхово“ и „Дуранкулак“ на изход за товарни автомобили.
Трафикът е нормален на всички ГКПП на границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.
На границата със Сърбия движението е нормално на всички ГКПП. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.
На границите с Република Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички ГКПП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари