Инж. Радослав Найденов е новият президент на Ротари клуб – Самоков

Инж. Радослав Найденов е новият президент на Ротари клуб – Самоков. Той поема поста след едногодишно управление от Христина Бърдарска, съобщиха от клуба за БТА. 
Традиционно Ротари общността има церемония, на която се състои ротация на президентите. Събитието тази година се състоя в Кюстендил на тазгодишния бал на черешата. Огърлиците, които ротарианци си връчват, са символ на отговорността, която поемат президентите.
Клубът вече подготвя новите си проекти, които да бъдат изпълнение в полза на общността през тази ротарианска година. През изминалата една година Ротари клуб – Самоков е осъществил проекти на стойност 115 хил. лева.
Инж. Радослав Найденов е от град София, но преди десет години решава да заживее в самоковското село Рельово. През неговия мандат от година са включени няколко проекта, насочени към децата на Самоков, стипендии за талантливи ученици, кръгли маси с културни деятели, изкуствоведи и образователни структури. Найденов предвижда да събере на приятелски благотворителен поход до Ловната хижа на цар Фердинанд ротарианци от цяла България на 31 август. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари