НачалоБългарияИскрен Митев: Нямаме притеснение за вота, мафията вече си няма държава

Искрен Митев: Нямаме притеснение за вота, мафията вече си няма държава

„Нямаме притеснение за вота тази вечер. Както виждаме по площадите, мафията вече си няма държава. Гласът на гражданите стана твърде силен, за да може който и да е да го заглушава“.

Това заяви пред депутатът от „“ Искрен Митев.

„Имам информация, че депутати от ще пътуват до Брюксел и може да не се съберат 121 депутати, за да мине вотът на недоверие. За новата коалиция (, ДПС и „Възраждане“ – б.р.) по-изгодно е да продължат да ни изнудват“, каза той и подчерта, че „правителството на и коалицията може да не успее този път, но всеки следващ път, доо успее, чуваме, че сме заедно с хората“.

„Най-голямата ни грешка е най-големият ни плюс – това е, че ние отказваме да преговаряме с хора и организации, които в годините са склонявали властта да преговаря с тях“, каза Митев.

Според него в момента ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ се опитват да склонят Кирил Петков и ПП да започнат да преговарят с тях.

Искрен Митев беше категоричен, че ПП няма да прекрачи границата и да започне да се договаря с тези три политически формации:

„Най-голямото национално предателство е да опитваш да дестабилизираш държавата в този момент, виждаме какво става по света. Предателството го извършват не лидерите на тези партии, а хората, които решават да гласуват за оставката на това правителство и хвърлянето на България в една ситуация, когато нито едно решение няма да може да се вземе“.

Депутатът от ПП определи вота на недоверие като несъстоятелен.

„Случва се нещо в ота, събудили са се хора там и са казали, че това безсмислено зло, което правят, не не нужно. Събарянето на кворума днес беше безсмислено, както беше и свалянето на Никола Минчев от председателския пост“.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО