„СХЕМАДЖИИ“ в Исторически парк 3 / ВИДЕО/

Рекламирай в beZpartien.bg

Едно разследване на Симон Милков и bezpartien.bg 

Продължаваме с разкритията по повод на случващото се в едно българско село, буквално купено от едно лице с доста съмнителна репутация, както и съмнителен произход на средства. И не само.

Втората част от поредицата в продължение на разследването за схемите около „Инвеститорски парк“, гледайте тук.

Лицето е, Ивелин Михайлов, и е  обект на нашето разследване с цел повече българи да разберат, какви измамници са се въплътили в ролите на „спасители“ на хранителният суверенитет, „патриоти“ срещу НАТО, ЕС и всичко без Русия, националисти, които искат „държава в държавата“.

 

Е, получава им се очевадно, щом 8 години необезпокоявани, малтретират цял регион, докато перат пари с „инвеститорски паркове“, селища, гостоприемници и прочее. Чрез познаване на полезните изходи в законодателството, що се отнася до финансите на българските граждани. Разбира се, предпоставка е, да допуснем, че където има много пари има и тесни взаимоотношения с власт и правосъдие. Какво още гледайте в нарочното разследване на Симон Милков, с първа част, “ Истината: Къде са милионите на граждани инвестирани в Исторически парк?“.

 

Гледайте, ексклузивно журналистическото разследване на Симон Милков, по повод сигнали на граждани от района на Община Ветрино,

които потърсиха екипа ни, за да разкажат за схемите в т.нар. „Инвеститорски парк“ и лицето, сочено за новият земевладелец,  Ивелин Михайлов.ю

 

Повече за сектата „Исторически парк“, гледайте  видео – репортажа по повод на журналистическо разследване  с автор Симон Милков и bezpartien.bg, в предаването LIVE ПолиграFF,  тук: 

Цялото видео „Схемаджии“, гледайте тук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *