Ивайла Бакалова обвини Илиана Кирилова в манипулация

Рекламирай в beZpartien.bg

При закрити врата прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет изслуша петима прокурори от Софийската градска прокуратура.

Те работят по разследването срещу Мартин Божанов, известен като Нотариуса. Йордан Петров, Деян Захариев, Светослав Милушев, Мария Кабалакова и Пламен Иванов, останаха при кадровиците един час, след което напуснаха сградата на съвета през задни входове, обобщи novini.bg.

След това прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет отказа да отстрани временно от длъжност районния прокурор Константин Сулев. Той е обвинен в длъжностно престъпление, свързано с разследване срещу Петьо Петров, известен като Пепи Еврото.

Вчера градският прокурор на София Илияна Кирилова заяви в парламента, че има разпитани двама свидетели, които разказват, че именно Ивайла Бакалова е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов. По думите на Кирилова Бакалова е разговаряла от чужд телефон с Мартин Божанов и е търсила правна помощ.

Пред бТВ Ивайла Бакалова каза, че изказванията на Илиана Кирилова са манипулативни. По думите ѝ Емил Писков и Мартин Божанов са направили контакт с нея и са ѝ поискали пари за свободата на Веселин Денков, с когото тя живее на семейни начала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *