Избраха деканите на четирите факултета за новия управленски мандат в Стопанската академия в Свищов

На заседания на четирите Факултетни съвета в Стопанска академия (СА) „Димитър А. Ценов” бяха избрани деканите за новия управленски мандат 2024-2028 г., съобщиха от свищовското висше училище.
За декан на факултет „Мениджмънт и маркетинг” бе избрана доц. д-р Ваня Григорова – преподавател в катедра „Маркетинг” и член на редакционния съвет на Годишен алманах „Научни изследвания на докторанти”.
Декан на факултет „Производствен и търговски бизнес” стана проф. д-р Любчо Варамезов – ръководител на катедра „Индустриален бизнес и предприемачество” в предходния мандат и член на редакционния съвет на Електронно списание „Диалог”.
Членовете на Факултетния съвет на факултет „Стопанска отчетност” избраха за декан доц. д-р Маргарита Шопова – преподавател в катедра „Статистика и приложна математика” и член на редакционния съвет на Годишник на Стопанската академия.
Доц. д-р Румен Ерусалимов, изпълняващ длъжността зам.- ректор в предходния управленски мандат, бе избран за декан на факултет „Финанси”. Той е преподавател в катедра „Застраховане и социално дело” и зам.-главен редактор на Електронно списание „Диалог”.
Новите декани встъпиха в длъжност веднага след избирането им. Предстои провеждането на избори за ръководители на 18-те катедри в Свищовското висше училище, допълниха от Академията.
БТА припомня, че преди месец бяха избрани заместник-ректорите на висшето училище за мандат 2024-2028 г. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари