Изложението „Селското стопанство и всичко за него“ започва утре в Добрич

Рекламирай в beZpartien.bg

Фирма от Гърция, която произвежда и търгува с торове, фуражи, ориз и посадъчен материал на територията на България и Балканския полуостров, ще се представи за първи път в тазгодишното издание на изложението „Селското стопанство и всичко за него“. Това съобщават организаторите от „Добрички панаир“ АД. 
Изложението ще се проведе за тридесет и първи път пред спортен комплекс „Простор“ в градски парк „Св. Георги“ в Добрич. 
Тази година ще бъдат представени едрогабаритна и малогабаритна техника, строителни инструменти и машини, електрическа, акумулаторна и бензинова техника, различни видове и марки прикачен и навесен инвентар, агродронове, семена, препарати за растителна защита и други, посочват още организаторите. 
Добруджански земеделски институт – Генерал Тошево също ще се включи в изложението със семена и сортове собствено производство. 
В първия ден екип на „Европа Директно“ – Добрич ще проведе информационно събитие на тема „Земеделието в Плана за възстановяване и устойчивост и новата Обща селскостопанска политика“. По време на срещата ще бъдат представени възможности за финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост, Стратегическия план, както и възможности за бъдещи инвестиции. 
Изложението ще бъде открито на 30 август и ще продължи до 2 септември. 
В юбилейното тридесето издание на „Селското стопанство и всичко за него“ участие са взели близо 50 фирми от България, Украйна, Сърбия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *