Извършват се издирвателни мероприятия по установяването на мъжа, нападнал 19-годишен младеж на къмпинг „Градина“, казаха от прокуратурата

Извършват се оперативно издирвателни мероприятия за установяването и задържането на мъжа, пребил 19-годишен младеж в района на заведение, разположено на територията на къмпинг „Градинa“. Това съобщиха от пресцентъра на Районната прокуратура в Бургас, която ръководи разследването по вече образуваното досъдебно производство. То е за причиняване на телесна повреда.
От прокуратурата информираха, че разпитват свидетели, изискана е цялостна документация, относима към служителите, работещи в питейното заведение и към неговата охрана. Предстои да бъде назначена и съдебно-медицинска експертиза за уточняване на вида и степента на телесното увреждане.
Днес майката на пострадалия младеж разказа в ефира на bTV че след побоя, синът ѝ е бил приет в болница „Пирогов“ в София. Той е бил на къмпинг „Градина“ за посрещането на July morning. По думите на майката побоят е станал заради изпуснато парче пица на земята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари