Калин Хайтов е новият областен управител на Монтана

Калин Хайтов е новият областен управител на Монтана, съобщи на брифинг днес досегашният областен управител Ивайло Антонов, който огласи решение на правителството от снощи за назначаването на Хайтов.
Калин Хайтов до момента беше зам.-областен управител и е номиниран от ГЕРБ. Преди да работи в областната управа той се е занимавал с частен бизнес в сферата на комуникациите. На церемония в областната управа старият областен управител предаде на новия правомощията и статуетката на Дон Кихот, която е символ на властта в областната управа в Монтана.
„Радвам се, че в областната управа има приемственост и за областен управител е назначен човек, който познава работата и екипа в администрацията“, заяви Ивайло Антонов. 
Калин Хайтов обяви, че в област Монтана има много проблеми и го чака много работа. Той ще разчита на екипа, който добре познава. Хайтов посочи, че макар и с бавни темпове продължава работата по осигуряване на средства за ремонта на стената на язовир  „Огоста“ и по други важни за региона проекти. 
На срещата беше представен и новият зам.-областен управител на Монтана Ивайло Сотиров, който е номиниран от ДПС и идва от частния бизнес – бил е в ръководството на завод „Мрамор“ в Берковица.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари