Калин Стоянов заяви, че е приел поканата да бъде част от проектокабинета на Росен Желязков след разговор през изминалите почивни дни

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов заяви, че е приел поканата да бъде част от проектокабинета на Росен Желязков след разговор през изминалите почивни дни. Стоянов посочи пред журналисти, че по време на среща с Желязков са обсъдени приоритетите в МВР, както и свършеното до момента пре последната година. 
Калин Стоянов заяви още, че предложението да бъде част от проектокабонета не означава, че кандидатурата му е политическа.
По-рано днес кандидатът за премиер Росен Желязков на ГЕРБ-СДС обяви проектокабинетът, след като получи мандата за съставяне на правителство от президента Румен Радев.
Нямам партийни пристрастия, каза Стоянов.
По повод разбитата печатница за фалшиви пари, Стоянов каза, банконите, изработовани там са били с много високо качество, а част от тях дори са попаднали и в банкомати. Служители на ГДБОП откриха база за производство за неистински парични знаци в провадийско село, съобщиха по-рано днес от МВР. 
„От началото на годината има над 150 случая в София и Перник с фалшиви банкноти от сто лева. При ареста единият от задържаните се е оказало, че е непълнолетен. Намерени са флашки, на които имало готови модели за отпечатаване, както и готови холограми. Това показва, че тези хора са разполагали с доста добра техниика“, каза още Калин Стоянов.
От миналата седмица вече има доставени близо 1000 бодикамери за пътни полицаи. Продължава обществената поръчка за закупувснето на още, добави служебният вътрешен министър.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари