НачалоБългарияКалоян Методиев: Радев и Борисов движат вътрешната опозиция в БСП

Калоян Методиев: Радев и Борисов движат вътрешната опозиция в БСП

„Въпросът за усналите членове на във Видин трябва да се зададе на двама политически инженери – и Бойко Борисов“. Това заяви в „Тази сутрин“ по бТВ политологът Калоян Методиев.

Според него вътрешната о на социалистите се ръководи от а и от лидера на , о крайната ѝ цел е свалянето на председателя на БСП Корнелия Нинова.

„Единият си управлява Възраждане. Другият си прави една партия като Слави Трифонов. След това си прави ПП. Сега Янев“, допълни той.

„Такова не сме имали и трябва да се търси отговорност на президентската институция и не само за нарушаване на Конституцията. От президентството се управлява Слави Трифонов. Денонощно се сменят хора. Такова нещо никога не се е правило. Отива се с готови списъци. Това, което се говори на тези министри е, че 8 месеца ще управляват“, обясни политологът.

„Призовавам всички, които са привиквани, да оказват съпротива на служебния кабинет. Използвайте всички законови , за да спъвате това, което се случва в България – то е пълзящ военен преврат“, подчерта Методиев.

Той предупреди, че се овладяват силовите структури в страната.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО