Кандидатът за народен представител от ПП „Възраждане“ за Перник Кирил Балабанчев се срещна с граждани на Радомир

„Човек цял живот е изправен пред избор – веднъж добър, веднъж лош. Но ако твърдите, че сте нямали избор, то това не е вярно – оставили сте други вместо вас да решават. А след това вие носите товара от чуждите избори“, заяви на среща с граждани на Радомир кандидатът за народен представител от ПП „Възраждане“ от област Перник Кирил Балабанчев. 
Сред темите, които са обсъждани между кандидата и присъстващите, е била срещата на НАТО в София и евентуалното изпращане на жива сила в Украйна.
„Направиха ми впечатления изказванията на Столтенберг и Порошенко и по-конкретно ще акцентирам върху техните благодарности за предоставената помощ за Украйна – оръжия и боеприпаси. Анализирайки изказвания и изявления на наши политици от изминалите няколко години, то първите им уверения бяха, че България ще изпраща само хуманитарна и военно-логистична помощ към конфликтните територии. Обаче обещанията на нашите управници за хуманитарна помощ се превръщат в реални благодарности за оказана военна такава. Ето защо, когато същите тези хора заявяват, че няма да пращаме български войници в Украйна, ме карат да приемам резервирано техните изказвания и да не им вярвам“, коментира Балабанчев. 
Той каза, че няма да се учуди, ако страната ни получи нови благодарности за оказаната подкрепа и съдействие чрез изпращането на български войски. 
„На 9 юни вече избираме между войната и „Възраждане“. Всеки гласоподавател е длъжен да си даде точна и ясна сметка за това“, каза още той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари