Казанлъшкият терапевтичен център „Светулка“ беше удостоен с втора награда в годишните награди „Логопед на годината“ на Логопедия.БГ

Рекламирай в beZpartien.bg

Казанлъшкият терапевтичен център „Светулка“ беше удостоен с втора награда на специална церемония на годишните награди „Логопед на годината“ на Логопедия.БГ. Това съобщи за БТА логопедът Светлана Берова, управител на центъра. Церемонията по награждаването се състоя в Пловдив.
„Вълнуващо е, че нашето усърдие,  професионализъм, всеотдайност, обич към децата са удостоени  с тази награда – второ място  в категория частна практика за център в национален мащаб. Вярвам, че родителите, семействата и институциите,  с които работим  са гласували в знак на благодарност, подкрепа и светлина, която влагаме във всяко малко сърчице“, коментира Светлана Берова. Тя прие отличието заедно със своя екип, с който ежедневно доказват, че центърът е фактор в ранното детско развитие, въпреки трудностите и предизвикателствата, през които преминават последните години.
Логопедите специалисти от България бяха номинирани в 10 категории, посочи още Берова. Кампанията по номинирането и гласуването започна през януари и завърши в края на февруари т.г. Тази година платформата Логопедиял.БГ връчи  общо 13 награди, като целта е да се  подчертае необходимостта от постоянно проследяване на езиково-говорното развитие на децата и грижата за пациентите от всички възрасти, включително терапията и възстановяването на клинично значимите пациенти, каза тя. 
Това не е първото отличие на Светлана Берова и на терапевтичния център в Казанлък. През 2023 година в същия конкурс тя беше наградена  с отличието Логопед на годината за Югоизточен регион. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *