Кирил Петков: Много исках да имаме честен човек за шеф на щаба на изборите, защото знаех, че това, което се случи, ще се случи

Рекламирай в beZpartien.bg

Много исках да имаме честен човек шеф на щаба на изборите, защото знаех, че това, което се случи, ще се случи. Това каза пред журналисти в парламента съпредседателят на парламентарната група (ПГ) на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Кирил Петков. Коментара си той направи след изслушването в парламента на министъра на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов относно Мартин Божанов-Нотариуса.
Ако нямаме честен човек за шеф на щаба на изборите, ще има безобразия на купуване на гласове, което се случи по време на местния вот, посочи съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ.
„Г-н Стоянов има само двама шефа. Единият се казва г-н Борисов, другият се казва г-н Пеевски“, каза Петков.
Според съпредседателя на ПГ на ПП-ДБ сме свидетели на започването на една от най-мръсните кампании, която България е имала. „Реално бухалките се извадиха отново. Вчерашния ден – арести на висши длъжностни лица в „Митници“ без яснота какво се случва, как се случва, никой не излиза да казва нищо. Днес изчезва главният секретар – никой не знае къде е, бил си подал оставката. Калин Стоянов излъга вътре, че в първия момент не знаел какво се случва с главния секретар, а информацията, която имаме, е, че вчера са претърсвали неговия офис“, добави Петков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *