Кметът на Шумен награди спортисти от града, спечелили медали на Европейската купа по кикбокс и Европейското първенство по ММА

Кметът на Шумен проф. Христо Христов се срещна и награди спортистите от града, спечелили седем медала на Европейската купа по кикбокс и бронз от Европейското първенство по ММА. 
„С тази среща от името на администрацията искаме да почетем нашите шампиони, които прославят Шумен. Благодарим ви! Тези купи наистина са впечатляващи и няма как да не бъдат показани на шуменската общественост, за да може всеки един наш съгражданин да бъде горд с това, което сте постигнали. Поздравления и за вас самите и за треньорите, които ви помагат, за да постигнете тези върхове. Искам да знаете, че администрацията на нашия град стои твърдо зад вас и ще направи всичко възможно вие и тези след вас, дай Боже, един ден да застанете на местата на своите треньори, да имате условията да тренирате, да обучавате и да предавате своите умения на децата, които идват след вас. Гордеем се с вас!“, каза проф. Христов. 
Пред него спортистите и треньорите им споделиха своите впечатления от състезанията, на които са участвали и обещаха нови медали и купи за Шумен и за България. В края на срещата проф. Христов връчи плик с парична награда на медалистите. 
Състезателите на спортен клуб „Шуменска крепост“ спечелиха шест златни и един сребърен медал на турнира за Европейската купа по кикбокс в зала „Колодрума“ в Пловдив в конкуренцията на близо 2000 участници от 22 държави, а шуменският национален състезател Виктор Иванов завоюва бронзов медал на Европейското първенство по ММА в Белград, беше припомнено на днешната среща в общинската администрация в Шумен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари