Книга за препрограмиране на подсъзнанието има представяне в Националната библиотека

Книгата „Хиперсъзнание“ има представяне в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ (НБКМ) на 25 април. Томът показва революционни техники, основани на научни изследвания, за препрограмиране на подсъзнанието, разказват организаторите.
Автори на книгата са проф. Моника Балаян и журналистката Петя Минкова. Томът съдържа иновативни техники и конкретни практики, тествани с апаратура за измерване на мозъчните вълни, посочват издателите от „Труд“. По думите им в началото на изследванията при 80% от хората мозъците им сякаш „спят“. Независимо дали става дума за млади или за възрастни, независимо дали е сутрин, обед или вечер, апаратурата констатира, че най-активните вълни почти при всички участници са тета, характерни за полусънното състояние. „Затова книгата съдържа много техники за активизиране на мозъчните вълни, но и конкретни практики как да стартираме  гама-вълните, при които сме най-ефективни и работоспособни. Те са изключително важни, защото когато преобладават, човек от 10 възможни решения, избира най-доброто, а при останалите – в най-добрия случай ще се колебаем между 4 и няма гаранции, че ще се спре на най-ефективното“, разказват издателите. Допълват, че книгата дава информация за това, че подсъзнанието определя 98% решенията ни и едва два процента от тях са плод на дълбоко осъзнаване.
Системата, описана в „Хиперсъзнание“, се базира на информация, която Моника Балаян открива в Матенадаран.
На събитието в НБКМ е предвидено посетителите да се срещнат с участници, прекарали две години в изследване на техниките и тяхното въздействие върху подсъзнанието. След премиерата в София „Хиперсъзнание“ ще има представяне в Пловдив (7 май), Плевен (31 май), Враца (7 юни) и Варна (10 юни).
/ ГН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари