НачалоБългарияКНСБ започва дарителска кампания за бедстващите в наводнените райони

КНСБ започва дарителска кампания за бедстващите в наводнените райони

Конфедерацията на независимите синдии в България (КБ) и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ започват дарителска „Заедно за хората в беда“ в подкрепа на бедстващите в наводнените райони на страната. Това съобщиха от пресцентъра на синдикалната организация.

В израз на солидарност и съпричастност с трагедията, сполетяла общините Карлово, Калояново и Марица, конфедерацията и фондът организират събиране на материална и финансова помощ.

Материалните дарения – пакетирана и консервирана храна, вода, хигиенни материали, одеяла, завивки, нови дрехи, ще се събират от утре, 7 септември, в два пункта: в централата на КНСБ в (пл. „Македония“ 1, партер) и в гр. Пловдив – ул. „Христо Г. Данов“ 41.

Всеки, който има възможност, може да рави и по банковата сметка на Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“:

IBAN: G34UNCR76301010291100; BIC код UNCRBGSF;
Основание за превода: Кампания „Заедно за хората в беда“.

Благотворителният фонд на КНСБ вече предостави както 1000 , така и консервирани храни, минерална вода и прибори за еднократна употреба.

Конфедерацията призовава своите членове, фирми, предприятия и организации в цялата страна да подкрепят благотворителната кампания в помощ на бедстващите граждани в наводнените райони.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО